donderdag 13 september 2012

Welkom!

Welkom!


Zoals in veel huizen regelmatig weerklinkt: wat eten we vandaag? Klinkt dit bij ons bijna dagelijks.
Gevolgd door een langgerekte zucht van mijnentwege.

Pffff.... wat moet je altijd klaarmaken? Ikzelf hou nog al van afwisseling en hoewel dit een succesvolle en ook lekkere combinatie is, ik ben niet gek van iedere avond: soep, patatten, vlees en groenten.

En omdat we 2-verdieners zijn, is er 's avonds ook geen zee van tijd meer. Laat staan mensen die nog veel hobby's en/of kinderen hebben.

Ik ben dus helemaal voor snelle, afwisselende, maar liefst ook nog een beetje gezonde en vooral verse gerechten. Wat uiteraard niet betekend dat op baaldagen er geen frietjes worden gehaald of pizza in (en daarna uit) de oven vliegt.

De recepten die ik gebruik om mijn inspiratie aan te wakkeren komen veelal van het w.w.w., wat tot een dagelijks resultaat leidt van den afwas (bahhh) en 1 of meerdere afgeprinte A4'tjes die ronddwarrelen in de keuken met daarop het al dan niet geslaagde/succesvolle menu van die avond.

Wat is dan gemakkelijker om al mijn succesvolle "avond-eten (soms ook middag!)" verwezenlijkingen te bundelen op een blog? Zo kunnen mede-zoekers naar iets lekkers en snel ook op deze blog terecht!

Smakelijk! (En laat me zeker weten wat je ervan vindt!)


Mademoiselle NjamNjam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten